Per stuk verpakte koekjes

De terrassen zijn Weer open!

Na een veel te lange tijd zonder het genot van een kop koffie op het terras met een bijpassend koekje van Bakker Kees zijn de terrassen nu toch eindelijk weer geopend.

 Dit is niet alleen voor de consumenten goed nieuws maar ook voor Bakker Kees! Wij zijn nu volop bezig om naast zoveel mogelijk kopjes koffie en thee op het schoteltje te komen en men te verblijden met ons uitgebreide assortiment.

Wil jij ook de koekjes van Bakker Kees in de zaak? Neem dan contact met ons op! 🙂

Per stuk verpakte koekjes!

Nu ook per stuk verpakte koekjes bij Bakker Kees!

Sinds de opkomst van de Covid-19 pandemie zijn wij bij Bakker Kees tot het inzicht gekomen dat per stuk verpakte koekjes een must have zijn. Op deze manier kunnen wij overheerlijke koekjes van topkwaliteit blijven leveren op een hygiënisch verantwoorde manier. Ons assortiment aan per stuk verpakte koekjes is breed en bestaat voor nu uit:

– Het Hartje (zie afbeelding)

– Frangipane

– Cigaret Russ

– La Maison

Interesse in of meer vragen over de per stuk verpakte koekjes? Neem dan contact met ons op!

Actie 4 zakjes voor €15.-

Nu De Horeca Zijn Deuren Helaas Heeft Moeten Sluiten Bieden Wij Een Speciale Actie Aan Om De Kop Koffie Of Thee Thuis Te Laten Voelen Als Één Buiten De Deur:

Een Combinatie Van 4 Zakjes Met Chocochunks, Koggetjes, Jan Hagel En Koffiebonen (25-35 Stuks Per Zakje) Nu Voor €15.- Zonder Verdere Kosten Aan Huis Geleverd In De Regio Amsterdam-Amstelveen.

Dus Wilt U Het Bezoek En Uzelf Verwennen Met Een Extra Lekker Ambachtelijk Koekje Die Je Niet Altijd Zomaar Thuis Aan Kan Bieden. Stuur Ons Even Een Appje Of E-Mail Om Je Bestelling Te Plaatsen!

Deze website maakt gebruik van koekies om de gebruikerservaring te verbeteren. Voor meer informatie kunt u het privacybeleid bekijken.